Historie

Nieuw in Amsterdam Noord is Auto Service Westland, dit Volvo gespecialiseerd bedrijf  is gestart in juni 2012.

Ik, Michael Westland ben als 17 jarige jongen begonnen bij de Volvo garage in Amsterdam Zuidoost, één van de grootste Volvo dealers in Nederland. Ik ben daar begonnen als leerling-monteur en heb mijzelf ontwikkeld tot Chef Werkplaats, deze functie heb ik de laatste 7 jaar vervuld. In de jaren dat ik daar gewerkt heb, heb ik Jaap van der Meiden leren kennen.

Jaap heeft een bedrijf in Watergang met de naam Auto Service Watergang, dit bedrijf is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van Volvo’s en heeft een zeer goede reputatie in Watergang en omstreken.

Inmiddels is Jaap 65 jaar geworden en om zijn klanten niet in de kou te laten staan heeft Jaap mij gevraagd om Auto Service Westland te starten. En zo is Auto Service Westland geboren.

Middels Michael heeft Jaap er voor gezorgd dat er een goed alternatief is gekomen die zowel bestaande- en nieuwe klanten kan bedienen en waarbij goede service nog steeds centraal staat.

Nu kan Jaap met een gerust hart van zijn pensioen genieten, dit omdat hij weet dat hij zijn klanten in de vakkundige handen van Michael heeft achtergelaten.